18. kesäkuuta 2016

Iron man


Kun 20-kiloa koiraa törmää 5-kiloon voi vain olettaakin, että kevyempi häviää. Viikko sitten Sulo oli väärässä paikassa väärään aikaan ja jäi Lumon alle metsälenkillä. Istuimme koiran kanssa melkein kuusi tuntia Evidensian päivystyksessä saamatta kunnollista tai varmaa diagnoosia jalasta. Sulo sai kipsin jalkaansa ja saatesanoiksi, että ortopedi soittelee alkuviikolla.

Halusin löytää sellaisen ortopedin, joka ei rahasta Evidensialisää ja osaa hommansa, joten pienen selvittelyn jälkeen lähetin surkeat jalasta otetut röntgenkuvat Tetti Joutsenelle. Perjantaina 17.6. Sulon syntymäpäivänä ajoimme Nummelaan ja Sulon jalka leikattiin. Murtumia ei löytynyt, mutta nivelsiteet olivat katkenneet ja kinnernivel paikaltaan. Sulo sai kaksi ruuvia ja rautalankaa jalkaansa ja liikuntakiellon kahdeksi viikoksi. Kaksi seuraavaa viikkoa koira on häkissä ja kannetaan ulos tarpeilleen. Sen jälkeen arvioidaan saako koiraa alkaa liikuttaa hihnassa ja kuinka paljon.

Tästä kesästä tulee varmasti raskas, se on ollut sitä jo nyt, mutta kunhan Sulo paranee se tulee olemaan kaiken vaivan arvoista.

Hyvää syntymäpäivää Sulo Vilen kuusi kokonaista vuotta. Toivotaan, että ensi vuonna syntymäpäiväsi on parempi.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.