3. syyskuuta 2015

Paluu kesälomalta


Hupsis, pidin vahingossa odotettua pidemmän loman kuin oli tarkoitus. Itseasiassa ei ollut tarkoitus pitää ollenkaan yhtään minkäänlaista lomaa, mutta life happens ja sitä rataa. Kaikki on kuitenkin hyvin, paremmin kuin hyvin. Toi pokemonin näköinen kaveri Uunon vieressä on tyttöystäväni koira Sulo ja loogisesti lisäys laumaan. Sannin ja Sulon lisäksi lauma kasvoi kahdella käärmeellä ja uskallan veikata, että eiköhän eläintarha tästä vielä kasva. Sen siitä saa, kun seurustelee eläintenhoitajan kanssa. 

Sujuvana aasinsiltana voinen todeta, että sain koulupaikan (jota siirsin vuodella käytännön syiden vuoksi). Elokuussa 2016 aloitan opinnot Asikkalassa ja musta pitäisi joskus valmistua eläintenhoitaja. Sannin tapaamisella ja uravalinnalla ei ole mitään tekemistä keskenään, tavattiin toisemme vasta pääsykokeiden jälkeen. Mutta maailma yllättää ja universumilla on toisinaan helvetin outo huumorintaju, joten tässä ollaan. Ensi vuonna tapahtuu jänniä, kun osoitekin siirtyy Lahteen ja asukkaat tietysti mukana. Isoja muutoksia, mutta hyviä sellaisia! Toivottavasti täällä on vielä joku, joka lueskelee meidän kuulumisia. Lupaan aktivoitua hektisen kesän jälkeen ja tykittää tänne kuvia, joita on kesän aikana tullut kuvailtua. Seuraava postaus on meidän kesä kuvina. Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Eka kerta tässä blogissa. Vautsi mikä karvanelikko (ja magee pipo). Tekstikin oli mukavan sujuvaa. Taidan jatkaa iltaani tässä blogissa pidempäänkin! Tiedä sitten, vaikka ihan ihastuisin ja jäisin lopuksi elämää!

    VastaaPoista
  2. Täällä haaste teille!

    http://cheltu.blogspot.fi/2015/11/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.