17. huhtikuuta 2014

Ihana, ihana kevät


Anteeksi saamattomuuteni. On ollut ihan hurjasti kaikkea ohjelmaa, jonka vuoksi blogi on sitten joutunut väistymään. Ohjelma on sentään liittynyt blogin aiheeseen eli koiriin. 

Meillä on keväisin ja usein myös syksyisin ollut tapana tehdä pidempi päivän reissu laavulle tai kodalle grillaamaan. Hämeenlinnassa asuessamme tehtiin se usein Aulangolle, mutta nyt Turenkiin muuton jälkeen päätettiin suunnata Mallinkaisille. Etsittiin ensin sitä perhanan laavua kaksi tuntia, kunnes kymmenen isälle soiton ja päättömän ajelun jälkeen löydettiin perille. Harmiksemme vieressä oli metsähakkuualue, mutta onneksi miehet lopettelivat juuri hommiansa ja päästiin kuin päästiinkin grillaamaan järven rantaan.

Viimeisin postaushan käsitteli meidän ansiokkaita ykköstyttöjä, jonka jälkeen käytiin samalla reissulla katsomassa Islan siskon pentuja Keravalla. Aivan mahdottoman ihania palleroita olivat jokainen ja en voi muuta kuin vilpittömästi onnitella onnekkaita pennunostajia. Aivan mahtava pentua Vongoivan kennelistä, jälleen kerran. 

Mitä taas tulee nykyhetkeen niin lauantaina Lumo pääsee korkkaamaan ensimmäisen avoimen kokeensa Forssaan. Olin alunperin ilmoittanut sinne Islan, mutta Isla pokkasi itselleen ykköstuloksen Lahdesta enkä näe järkeä tahkota tylsiä alaluokan liikkeitä enää tuntiakaan enempää. Niinpä Isla siirtyy kisatauolle treenaamaan voittajan liikkeitä kuntoon ja korkkaa uransa VOI-luokassa toivottavasti elokuussa. Lumon kanssa käymme avoimen kokeissa kesän aikana hakemassa kisavarmuutta ja niitä ykköstuloksia. En usko, että lauantailta jää kovinkaan mainittavaa kerrottavaa jälkipolville noin niinkuin tuloksellisesti, mutta lähdemme hakemaan kisakokemusta, joten sillä ei ole väliäkään. Tuikelle olen katsonut ensimmäisen ALO-kokeen lokakuulle, katsotaan saadaanko pennusta kisakuntoinen siihen mennessä. Se on siskoonsa ja "siskoonsa" verrattuna huomattavasti tasaisempi ja rauhallisempi hermoiltaan, joten sen kanssa tuskin tulee tätä häiriöongelmaa, joka vaatisi isoja toimia ennen kisauran debytointia. Me jatkamme treenaamista suurella innolla ja uusilla opeilla, joita ollaan vuoden aikana haalittu pätevän kouluttajan opissa. Minä jaan niitä myös eteenpäin meidän vapaamuotoiselle tokoryhmällemme, joka pyörii innokkaiden harrastajien varassa Hämeenlinnassa. Paljon uusia asioita opeteltavana siis. Palataan astialle myöhemmin lauantain pisterivistön kanssa! Aurinkoista kevättä!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.