13. toukokuuta 2013

Mustan kaveriksi valkoinen?

Sanokaa hei Mantalle, syyskuussa kaksi vuotta täyttävälle valkoinenpaimenkoiralle. Ystäväni perhe joutuu luopumaan hänestä, joten multa kysyttiin voisinko ottaa Mantan asumaan minun ja Lumon kanssa. Yritän nyt punnita asioita perspektiivissään tämän ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Mantan menneisyys on hieman hämärä, joten paljoakaan tietoa siitä ei ole. Myöskään ihan ongelmaton koira ei ole. Nuoren koiran tapaan sillä riittää virtaa ja se tykkää erityisesti verhojen repimisestä ja erinäisestä järjestämisestä (lue: sotkemisesta) omistajan poissaollessa.. 

Jostain syystä kuitenkin rakastuin palavasti tähän valkoiseen. Se oli kiltti, rauhallinen, tykkäsi leikkiä, kuunteli käskyjä, motivoitavissa, paimenkoiramainen. Mitään koiraharrastuksiin viittaavaa sen kanssa ei juurikaan ole tehty, mutta mielestäni siinä oli potentiaalia tulevaksi harrastekoiraksi.

2 kommenttia:

  1. Voisihan olla, ettei verhojen repiminen ja yleinen sotkeminen enää kiinnostaisi niin kovasti, jos kaveri pääsis harrastelemaan ja sitä kautta aktivoitumaan hieman enemmän. :) Tällainen ajatus heräsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama ajatus mullakin oli :) Uskon, että Mantalla on vaan liikaa energiaa ja liian vähän luvallista tekemistä + rajoja :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.